Opplev Kynna på to hjul

Opplev Kynna byr på sykling og sykkelturer i fredelig skogsterreng i nordre del av Finnskogen med flotte naturopplevelser på skogsveier langs elver og innsjøer.

løping

Kynna Triatlon

Her kan du prøve ut en annerledes triatlon på Kynna. Tidligere har det vært arrangert dette spesielle løpet hvor svømmingen er byttet ut med padling. Utgangspunkt i Kynndalens kvaliteter var det lagt opp til 5 km padling på Kynna, ca. 14 km sykling på asfalt/grusveg og 5 km løp på variert underlag, men mest skogssti. (kortere variant for turklassen).

Sykling

Nasjonal sykkelrute nr. 9 Villmarksruta

Nasjonal sykkelrute nr. 9 også kjent som Villmarksruta, strekker seg gjennom de østligste delene av Viken og Innlandet. To av etappene går gjennom Finnskogen Nord med overnatting på Gravberget.

sykkel

Sykkelturer Kynna – overnattingsturer

Du finner flere turforslag til overnattingsturer på sykkel i fredelig skogsterreng i nordre del av Finnskogen. Dette er et område med muligheter for flotte villmarks- og naturopplevelser langs skogsveier, elver og innsjøer med bade- og fiskemuligheter. På veien er det også mange fine leirplasser for overnatting.

Sykling

Sykkelturer Kynna – dagsturer

Du finner mange flotte sykkelturer i fredelig skogsterreng flere steder langs Kynna og i nordre del av Finnskogen. Dette er et område med muligheter for flotte villmarks- og naturopplevelser langs skogsveier, elver og innsjøer med bade- og fiskemuligheter. På veien er det også mange fine leirplasser for rastestopp.

Skroll til toppen