Leirplasser og overnatting

Langs Kynna er det opparbeidet mange fine leirplasser hvor det er satt ut rastebord, bålring med grillrist og utedo. På enkelte plasser er det også laget vannpost. Det finnes også andre overnattingsmuligheter i området enten du er på sykkel-, vandre-, fiske- eller padletur.

Tilrettelagte leirplasser langs Kynna

Leirplassene er lagt ut på UT.no med beskrivelse og nøyaktig plassering i kartet. 

For å sikre at du får en god opplevelse på padleturen og på leirplassene har Opplev Kynna fått på plass en «vaktmesterordning». Vi håper du vil bidra når du padler Kynna og benytter deg av leirplassene. Dette kan du gjøre ved frivillig å sende en sum til på Vipps til #738091 (Opplev Kynna, v/Våler kommune). Disse pengene blir avsatt til vedlikehold av rasteplasser, padletrasé og skilting langs Kynna. Husk på Friluftsloven – her er en liten innføring!

Øvrige overnattingstilbud

  • Gravberget Gård – her kan du overnatte i flotte omgivelser på enkelt- eller dobbeltrom.
  • Leirplass ved Ulvåa – ny fin leirplass ved Gravberget med gapahuk/grillhytte, bålring med grillrist, rastebord og utedo (Under bygging – lenke kommer når den er klar).
  • Du kan også bestille en tur med overnatting i tretelt hos Finnskogen Adventures
  • På Ut.no finner du også andre overnattingsmuligheter i området, enten i form av åpne koier, gapahuker eller hytter det er mulig å leie (DNT eller Statsskog).

Vi håper du finner noe som passer for deg og dine!

Velg tilbyder

Skroll til toppen